UUSIKIRKKO VPL

Karjalan Liitto
 

Tuotetilaukset

 Rastita haluamasi tuotteet ja lähetä. Lähetämme tilauksesi sinulle postitse. Käytämme pääasiassa postiennakkoa.Lähetykseen lisäämme postituskulut.


Jos et halua tilata tuotteita netin kautta niin niitä myyvät myös kaikki Uusikirkko-yhdistykset.

Salossa Saustilan hautaustoimisto, Helsingintie 9 (ma-pe klo 9-16, la 9-12)

info@saustila.fi tai (02) 731 2562


Turun Uusikirkko-kerhosta Reetta Kytöseltä puh. 050-5205150 tai reetta.kytonen@kolumbus.fi


Pääkaupunkiseudun uusikirkkolaisilta Raimo Riskiltä puh. 040 706 8041 tai r.g.riski@gmail.com


Maisemakortit Uudeltakirkolta


Korttivaihtoehtoja on tällä hetkellä kaksi: vanha postikorttikuva 1900-luvun alusta sekä uudempi maisema, jossa mm. Halila, Rakkaudenhauta Metsäkylässä, Kaukjärvi ja merenrantanäkymää Jukkolasta.
Kortit maksavat 1 e/kpl.

Maisemakuva vanha Uusikirkko korttiMaisemakuva uusi Uusikirkko kortti
Uusikirkko Kanneljärvi -lehdet

Vuoden 2018 lehden teemana tulee olemaan "Vuosi 1918 Uudellakirkolla". Lehti ilmestyy touko-kesäkuun vaihteessa. Vuosien 2016-2018 lehdet maksavat 7 euroa. 

Vuoden 2008-2015 lehdet maksavat 5 e ja tätä vanhemmat 2 e/kpl.

Voit tilauslomakkeen kautta valita minkä vuoden lehden hyvänsä. Jos lehden vuosikertaa ei ole erikseen mainittu, ilmoita siitä lisätiedoissa tms. Olemme saaneet vuoden 2016 lehteä lisää ja se on jälleen tilattavissa. 

 

Adressit onnitteluun ja suruun

Adressin kannessa on Päivi Ylihannun kaunis maalaus Uudenkirkon kirkosta.

Uudet adressit sopivat niin onnitteluun kuin surunvalitteluun. Adressin kannessa on pelkästään Uudenkirkon kirkko ilman tekstejä (Kansi siis muuten samanlainen kuin alla oleva, mutta ilman tekstiä).

Sisälehtivaihtoehtoja on kaksi. Toinen on ilman mitään tekstejä. Toisessa vaihtoehdossa on ote Uusikirkko -runokirjasta kunniapj. Vilhon Rangin runosta: "On hiljaisuus kotiseudun yllä, ikihonkien latvoissa tuuli vain soi. Ja leivo lentäen korkealla, vain viestin kaipuusta tuoda voi".


Adressin hinta on 12 euroa (Huom. uusissa adresseissa kannessa teksti poistettu ja sopii siten niin onnitteluun kuin surunvalitteluun)

Uusikirkko-seura adressit

 

 

 

 

 

 


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaajan yhteystiedot

Valitse tuotteet ostoskoriisi

Lempiäisten suvusta uusi kirja

Syksyllä ilmestyi Lempiäisten suvusta uusi kirja: Sukupolvien äänet. Kirja kertoo Lempiäisten sukuseuran jäsenten lapsuus- ja nuoruusmuistoja" myös Uudeltakirkolta. 


Sukupolvien äänet Lempiäisten sukuseura
Kirjan hinta on 38 euroa ja on tilattavissa Lempiäisten sukuseuran verkkokaupasta www.lempiäistensukuseura.fi.Tulosta sivu
 
Poutapilvi web design Oy