Karjalan Liitto
 

Jäsenetu -

Karjalan Liiton jäsenseuroille omat kotisivut

Karjalan Liitto tarjoaa jäsenetuna kaikille jäsenseuroille omat kotisivut.  Seurojen, piirien ja liittojen on mahdollista tehdä omat sivut liiton verkkosivujen alle. Sivujen ulkoinen ilme ja rakenne ovat yhteneväiset. Karjalan Liiton sivujen päävärit ovat punainen ja musta. 

Jäsenseurojen sivujen osoite on muotoa: www.karjalanliitto.fi/jasenseura.


Perussivujen luominen ja ylläpitäminen on jäsenseuroille maksutonta, mutta lisäpalvelut ovat maksullisia. Jos seuralla on jo omat kotisivut, on liiton sivuilta linkki niihin.

Seuran verkkovastaavat

Karjalan Liiton tarjoaman kotisivupalvelun ansiosta jäsenseurat voivat itse muokata ja ylläpitää omia kotisivuja. Ne luodaan valmiiseen peruspohjaan, joka on kaikille jäsenseuroille samanlainen.


Jokaisen seuran tulee valita verkkovastaava, joka huolehtii seuran sivujen muokkaamisesta ja päivittämisestä. Kunkin seuran puheenjohtaja ja hallitus vastaavat omista sivuistaan. 


Seuran vastuuhenkilö saa käyttäjätunnuksen ja salasanan Karjalan Liitosta. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa muille.


Koska kotisivupalvelu on jäsenetuna Karjalan Liiton sivujen alla, käyttäjätunnukset myönnetään vain liiton jäsenille.


Sivujen päivittäminen

Sivujen päivittäminen on helppoa ja koulutuksen sekä ohjeiden avulla kuka tahansa osaa luoda uusia alasivuja ja lisätä tekstiä, kuvia sekä linkkejä sivuille.


Aluevastaavat auttavat

Laajan jäsenverkoston takia Karjalan Liitto on kouluttanut jokaiseen piiriin oman vastuuhenkilön. Hänen tehtävänään on auttaa piirinsä alueella jäsenseurojen verkkovastaavia. Kysy tarkemmin piirisi aluevastaavalta.
 

 


Tulosta sivu
 
Poutapilvi web design Oy